vrijdag 29 november 2013

Lenten op 7

"Hey Wen", hoor ik Bram (Woody Cookie) roepen door windkracht 7, "zometeen komt Ruben Lenten het water op, als je extreem kitesurfing wil fotograferen!" 

Ik versta Ruben Lente en vind het een leuke combinatie met dit stormachtige weer in de herfst. Het is intussen wel windkracht 7 uit het zuidwesten en dat klinkt perfect voor een extreem kitesurfer. Ik zie inderdaad een extreme gast meerdere keren hoog in de lucht zweven met zijn kite. Juiste tijd en juiste plaats dus voor mij, wat is het leven toch leuk. Intussen zie ik ook Bram hoge sprongen maken en nog een paar windsurfers die de lucht in gaan. Mooi gezicht met al die oorlogsboten erachter, surfen in oorlogsgebied! 

Vandaag weer een repetitie van de landing van Willem I ook wel Willem van Oranje genoemd. Vandaar allemaal oorlogsboten en oorlogsvoertuigen op het strand. Morgen 30 november voor het 'echie' en daarbij komen ook de koning en koningin van nu naar Scheveningen toe. Het wordt ook weer perfect kitesurfweer, dus hopelijk ziet het er iets feestelijker uit met zeilen en vliegers. Die grijze boten vallen een beetje weg in dit grijze weer ;-) 

Mooie 'air' 


Oorlogsgebied 

Nieuwe surfzone

Kite-aanval van voren...

Windsurf'attack' op het achterdek

Een zuiderbuur

Bram Hoogendijk

Op naar de Britse boot

De extreme kitesurfer surft ook op zand!

Filmcrew van de extreme kitesurfer

Bizar hoog meteen

Tussen de boten in bijna

Dat is hem dan...Ruben Lenten of Len10

Nabespreking

Laatste shots

Bram maakt ook hoogtemeters!