zondag 23 maart 2014

Verboden voor surfers (en anderen)

Er zijn (mooie) wolkjes aan de lucht. De hele NSS-top heeft ook gevolgen voor de surfers!


 
Er is sprake van algemene beveiligingsmaatregelen binnen een beveiligd zeegebied tussen Zandvoort en Monster. Verder worden specifieke maatregelen genomen ter hoogte van Noordwijk en Scheveningen. De maatregelen hebben tot doel de directe omgeving van hotels met NSS-gasten aan de kust van Scheveningen en Noordwijk te beveiligen en ordeverstoringen vanaf de zee te voorkomen en te handhaven gedurende de NSS.
ScheveningenDe gemeente Den Haag heeft met een noodverordening bepaald dat binnen de 1 km-zone vanaf de eb-lijn tussen het havenhoofd van Scheveningen en de wandelpier beperkingen gelden. Het is hier van 23 maart 15.00 uur tot en met 25 maart 19.00 uur verboden om te vliegeren, (kite)surfen, zeilvliegen, zwemmen, varen met (al dan niet opblaasbare) vaartuigen, en om ballonnen of andere objecten op te laten. De haven van Scheveningen blijft voor de scheepvaart bereikbaar.
Veel kansen krijg je niet echt met alle politiemensen op het strand, boulevard op zee en in de lucht. Den Haag en Scheveningen op z'n kop......

Op z'n kop is ook best leuk

Vanochtend nog niet veel surfbaars

Geen donderwolk van Kernkoppen boven Scheveningen


Noordzeebubbels met slagroom

Trots op onze luchtlijn :-)